Tým našich odborníků Vám poskytne kompletní projektovou a výrobní podporu pro dřevostavby

Dřevo nás baví. Přinášíme profesionální, zodpovědný a nadšený přístup ke každé stavbě, požadavkům investorů a výzvám architektů. Projektantům, architektům i investorům nabízíme kompletní servis k modernímu použití dřevěných konstrukcí ve stavbách.

 

Poradenství pro projektování

Máte vlastní architektonický návrh nebo projekt? Skvělé, pomůžeme vám ho zrealizovat! Náš expertní tým poskytuje odbornou pomoc architektům a projektantům při přípravě projektů, řešení technických a konstrukčních detailů, výběru materiálů a posouzení realizovatelnosti.

Výpočty a experimenty

Provádíme tepelně technické výpočty detailů a konstrukcí, posouzení součinitele prostupu tepla a difuze vodních par konstrukcí. Díky úzké spolupráci s výzkumným centrem UCEEB ČVUT v Praze nabízíme expertní výpočtové nebo experimentální posouzení materiálů a konstrukcí na bázi dřeva.

Dozory, diagnostika a údržba

Provádíme technické dozory pro stavby ze dřeva a kontrolujeme kvalitu realizace. Identifikujeme příčiny poruch dřevostaveb a navrhujeme opatření k jejich odstranění a nápravě. Nastavujeme specifická pravidla pro údržbu budov pro majitele a provozovatele staveb ze dřeva. Kontrola dřevostavby před koupí.

Nezávislé konzultace

Pomáháme investorům a developerům zorientovat se v oblasti dřevostaveb a zajistit objektivní hodnocení projektových prací z pohledu využití dřeva. Budeme váš nezávislý odborný zástupce.
Nabízíme konzultace o nejlepších postupech a materiálech pro firmy, které chtějí realizovat dřevostavby.

Požární bezpečnost

Naši odborníci na požární bezpečnost se vypořádají s těmi nejsložitějšími situacemi. Jestli existuje možnost aplikace dřevěných konstrukcí, my ji najdeme a obhájíme.

Mechanická odolnost

Rádi přijímáme výzvy při návrhu inovativních a nových konstrukcí i materiálů. Poskytneme Vám statické posouzení náročných staveb s použitím dřeva.

Energetická náročnost

Chcete vědět kolik vaše budova spotřebuje energie a kde jsou největší rezervy pro úsporu provozních nákladů? Zpracujeme Vám posouzení energetické náročnosti nebo energetický audit budovy ze kterého se to dozvíte.

Udržitelnost

Jak si stojí vaše stavba v kvalitě vnitřního prostředí? Provádíme hodnocení udržitelnosti budov dle české metodiky SBToolCZ, identifikujeme oblasti pro zlepšení a navrhujeme opatření pro zvýšení udržitelnosti dřevostaveb